Ügyfélszolgálat: +36-70/3211475

Billerbeck PADOVA nagy rugósűrűségű tasakrugós matrac - 80x200 cm
Billerbeck PADOVA nagy rugósűrűségű tasakrugós matrac - 80x200 cm
188 000 Ft

Billerbeck PADOVA nagy rugósűrűségű tasakrugós matrac - 80x200 cm

A Billerbeck tasakrugós matracokkal kiemelkedő ellazulást érhetünk el a matracok zónázottsága által biztosított tökéletes alátámasztásnak köszönhetően.

A matrac tartozéka egy méretben megegyező Mediclean matracvédő is.

PADOVA nagy rugósűrűségű zsákrugós matrac - 80 x 200 cm

 

Minden matracunkat ingyenesen szállítjuk! A matracok szállítási ideje 1-4 hét, a várható szállításról mindig értesítünk.

Ajánlott fekvési pozíció
oldalt
Matrac keménysége
testhezálló (közepes)
Eltérő oldal keménysége
feszes (kemény)
Matrac magszerkezete
tasakrugós (táskarugó/zsákrugó)
Részletek

A Billerbeck kollekcióhoz tartozó PADOVA matrac egyedülállóan nagy rugósűrűségű,
9 zónára osztott tasakrugós magra épül, mint a Verona. A különbség a két matrac között, hogy a Padova matracunkból mellőztük a poliuretánt a gyártása során.
Tehát -   termékcsalád új tagját mutatjuk be.
Rugózatuk legendás lágy kényelmet, kivételesen jó pont-rugalmasságot és a gerincoszlopot kényeztetően tökéletes alátámasztást adó 500 rugó / m2-es Billerbeck tanulmányok alapján 9 zónára osztott zónázott edzett acélhuzallal készült tasakrugó mag. Vállsüllyedést enged, derék alatt feszes és csípő alatt teherbíró.
A fekvőréteg alatti komfort panel nagy rugalmasságú   filc, amely közvetíti a zónázott rugósor rugalmasságát.
A Billerbeck által fejlesztett technológiával teljesen kiszorították a poliuretán habot ennek a matracnak a gyártásából, miközben meghagyják az összes kedvelt és ismert tulajdonságot. A matracmagot nem habbölcsőbe építik, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeret rendszer zárja körbe. Ezzel a fekvőfelület széltől szélig rugózott, a teljes szélességében azonos rugalmassági karaktert mutat.
A hagyományos élkeretes matracokkal szemben, ahol a középső részen a szélesség általában keskenyebbre befűződik, két PADOVA matrac éle egymás mellett szépen párhuzamos.        
A matrac két oldala eltérő keménységű. Az egyik oldala FESZES párnázó réteg, vagyis kemény, míg másik oldala TESTHEZÁLLÓ, vagyis közepesen kemény felületet kínál.
A matrac magassága 22 cm, mint a legtöbb matrac a Billerbeck kollekcióban, tehát akár másik típusukkal is „ikresíthető” egy dupla ágyban.
Huzata elegáns, kiváló minőségű és nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme, a matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal. A huzat nem leszerelhető. Az ú.n. élvarrós lezárásnak köszönhetően kitűnő a matrac „szél-definíciója”, tehát nem nyílik árok két egymás mellé helyezett matrac között.
 A Padova matrac minden fekvési helyzethez megfelelő, de oldalt fekvésben alvók számára nehéz jobbat találni.

PADOVA nagy rugósűrűségű tasakrugós matrac - 80 x 200 cm

Adatok
Méret:
80 x 200 cm
Huzat:
nagy kopásállóságú vegyes összetételű kelme
Töltet/mag:
nagy rugósűrűségű tasakrugó, 9 zónás
Súlyhatár:
130 kg
Magasság:
22 cm
Rúgósűrűség:
500 db/m²
Márka:
Billerbeck
Cikkszám:
OL-BB-MSS-PADOVA-80-200
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!