Ügyfélszolgálat: +36-70/3211475

Információk

Elérhetőség
Cégnév / Név:
Textilmall Kft.
Cím:
2624 Szokolya, Hunyadi u. 20
Telefon:
Áruház neve:
Online Lakástextil
Adószám:
23754762-2-13
EU adószám:
HU23754762
Cégjegyzék szám:
13-09-206491
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Bankszámlaszám:
11742094-26995793-00000000
IBAN:
HU94117420942699579300000000
Kapcsolattartó neve:
Zsámboki Márton
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-70/3211475
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
 • GLS házhozszállítás
  GLS házhozszállítás
  mygls_api
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  19 999  Ft
  1 290 Ft
  20 000  Ft
  -
  ingyenes
 • GLS CsomagPont
  Amennyiben GLS csomagpontra kéred a szállítást, úgy a bankkártyás vagy az előreutalásos fizetési módot választhatod, az utánvétes fizetést nem.
  mygls_api_dropoffpoints
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  19 999  Ft
  1 290 Ft
  20 000  Ft
  -
  ingyenes

Az Online Lakástextil webáruházban házhozszállítás esetén a megvásárolt termékeket futárszolgálattal visszük el Neked a vásárláskor megadott szállítási címre, de kisebb csomagokat GLS csomagpontra is kérheted. A megrendelt termékek kiszállítását  a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. végzi, rugalmas kézbesítési szolgáltatással:

A GLS SMS-ben vagy e-mailben értesít a megrendelést követően. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen számos kézbesítési mód közül választhatsz. Például választhatsz egy új kiszállítási dátumot, megadhatsz egy másik címet, vagy átirányíthatod a csomagot egy GLS CsomagPontba.

A második e-mail/SMS értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldjük, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.

Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen vagy SMS-ben. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot.

FlexDeliveryService szolgáltatás szükség esetén harmadik kézbesítési lehetőséget is tartalmaz.

-----

 

Matracok szállítása

Matracainkat futárszolgálat szállítja ki Neked, a szállítás ingyenes. A szállítási idő esetükben általában 1-2 hét, de maximum 4 hét. A pontos kiszállításról mindig tájékoztatunk. Egyedi méretű matracok esetén kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot és készséggel állunk rendelkezésedre.

Fizetés
 • Bankkártyás fizetés
  Fizetés a rendelés leadásakor bankkártyával a Stripe felületén. Mastercard, Visa, American Express kártyák fogadhatók el, de fizetéskor akár a GooglePayt vagy az ApplePayt is használhatod.
 • Előre utalás
  Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban kérjük tüntesd fel a rendelésszámot! A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik. Bankszámlaszámunk: 11742094-26995793-00000000 (OTP Bank)
 • Utánvét
  Fizetés készpénzben vagy bankkártyával a csomag átvételekor. Az utánvét kezelési költsége 490 forint.

Bankkártyás fizetés: a megrendelt termékek ellenértéke (a termék szállítási-, vagy csomagküldési díjjal növelt árát) bankkártyás fizetéssel, elektronikusan is kifizetheted számunkra.

A Stripe online fizetési rendszere az alábbi bankkártyákkal és digitális pénztárcával történő fizetést teszi lehetővé (magyar vonatkozású lista):

 • MasterCard
 • VISA
 • American Express
 • Apple Pay
 • Google Pay

Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a Stripe pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A Szolgáltató a Felhasználó Stripe fizetési oldalán használt kártyaadataihoz és más adataihoz nem fér hozzá, azt nem kezeli semmilyen módon.

Fizetés utánvétellel: amennyiben a Honlapon megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét (a termék szállítási díjjal növelt árát) a futárnak teljesítse készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel. Ha a futárnál lévő mobil terminál valamely oknál fogva nem működőképes, erre vonatkozó felelősségét a Szolgáltató kizárja. Az utánvét Neked is, nekünk is plusz költség, így ennek a fizetési módnak a díja 400 forint. Utánvétes fizetésre 100.000.- forint alatti rendelés esetén van lehetőség.

Előre utalás bankszámlára: Felhasználó a megrendelt termékek árát azok kiszállítását, valamint átvételét megelőzően megfizetheti a Szolgáltató bankszámlájára (a számlaszámot az ÁSZF I. 12. pontja tartalmazza) banki átutalás vagy készpénzes befizetés útján. Előre utalás esetén a megjegyzés rovatban a megrendelésszámot minden esetben szükséges feltünteti (a megrendelésszámot a Szolgáltató által a Felhasználó e-mail címére küldött visszaigazoló e-mail tartalmazza)! Előre utalás esetén a Felhasználó a megrendelt termékek átvételére csak az átutalásnak a Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően jogosult! A Felhasználó készpénzes befizetést bármelyik bankfiókban kezdeményezhet, de ennél a fizetési módnál a tranzakcióval kapcsolatos egyéb többlet bankköltség a Felhasználót terheli. Kérjük, a fenti költségről előzetesen kérjen tájékoztatást a választott bankfiók munkatársától.

Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!