Ügyfélszolgálat: +36-70/3211475

Billerbeck Riviera Nova kétoldalas matrac, 100x200 cm
Billerbeck Riviera Nova kétoldalas matrac, 100x200 cm
196 000 Ft

Billerbeck Riviera Nova kétoldalas matrac, 100x200 cm

A Billerbeck Riviera Nova szendvicsmatrac kiváló alátámasztást biztosító. Két fő alkotóeleme a kókuszrost és a latex. A kókusz kiemelkedő nedvesség- és légáteresztő képességet kölcsönöz a matracoknak, ugyanakkor szilárdságot is biztosít. A latex réteg miatt pedig kitűnően követi a test vonalátTélen és nyáron is kiválóan teljesít, mivel egyik oldala gyapjú szállal, másik oldala pamut szállal készül.

Az ágymatrac tartozéka egy méretben egyező MediClean matracvédő is.

Billerbeck Riviera Nova kétoldalas matrac, 100x200 cm

Minden matracunkat ingyenesen szállítjuk! A matracok szállítási ideje 1-4 hét, a várható szállításról mindig értesítünk.

Ajánlott fekvési pozíció
háton, hason
Matrac keménysége
feszes (kemény)
Matrac magszerkezete
szendvics szerkezetű
Részletek

A szendvicsszerkezetű matracok nem tartalmaznak acélrugós merevítést. Egyenletesebben követik a test vonalát és megfelelő alátámasztást nyújtanak a gerincnek, medencének, így a test izmai teljesen el tudnak ernyedni alvás közben.
Egyik rétege latex amely zárt cellás habszerkezetű, sajátos rugalmasságának köszönhetően feszes, alátámasztást ad. A szendvicsszerkezetű matracok másik fő alkotóeleme a kókuszrost, amely kiváló nedvesség- és légáteresztő képességet kölcsönöz a matracoknak. A kókuszrost réteg igen erős. Szilárdságával képes a gerincoszlop optimális alátámasztását biztosítani. Azok a matracok, amelyek latex réteget is tartalmaznak egyenletesen igazodnak testünk vonalához ez által megfelelően alátámasztva a gerincünket. A latex-kókusz réteges szerkezetű matracok használatát a kiváló tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek. Természetes, illetve természetazonos alapanyagok felhasználásával készülnek.
Belső magja, többrétegű szendvics szerkezet, háromzónás latex réteggel és kókuszrosttal. A matrac két oldala különböző, az egyik a téli oldal, amely gyapjú szállal készült rugalmas panel, a másik oldala a nyári oldal pamut szállal készült rugalmas panel.
A matracmagassága 17 cm, huzata közepes vastagságú PES szálbundával steppelt, bambuszrost tartalmú többrétegű hurkolt kelme harmonizáló szegőszalaggal.
A matrac a keményebb matracok közzé tartozik.

A Riviera Nova matracot elsősorban hason-, vagy háton alvók számára ajánljuk.

Párnázó réteg:

Téli oldal: gyapjú szállal készült rugalmas panel
Nyári oldal: pamut szállal készült rugalmas panel

Billerbeck Riviera Nova kétoldalas matrac, 100x200 cm

Adatok
Méret:
100 x 200 cm
Huzat:
közepes vastagságú PES szálbundával steppelt, bambuszrost tartalmú többrétegű hurkolt kelme harmonizáló szegőszalaggal.
Töltet/mag:
többrétegű szendvics szerkezet, háromzónás latex réteggel és kókuszrosttal
Súlyhatár:
120 kg
Magasság:
17 cm
Márka:
Billerbeck
Cikkszám:
OL-BB-MSS-RIVIERANOVA-100-200
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!