Ügyfélszolgálat: +36-70/3211475

Billerbeck Odesa NDR rugós luxus matrac - 100x200 cm
Billerbeck Odesa NDR rugós luxus matrac - 100x200 cm
302 000 Ft

Billerbeck Odesa NDR rugós luxus matrac - 100x200 cm

A Cambridge Odesa matracot a Billerbeck a forradalmian új NDR rugórendszerrel látta el. A luxus ágybetét magját az innovatív NDR rugózat adja. Ez teszi lehetővé, hogy kiválóan zónázható, így ideálisan van a testalkathoz igazítva. A matrac teljes szélességében egyenletesen rugózott, ezért kiemelkedően kényelmes. 9 zónát alakítottak ki a matracon, amely tökéletes alátámasztást ad a testnek és kíméli a szervezetet. Kifejezetten az oldalt alvóknak ajánljuk, de minden fekvési helyzethez ideális.

A matraccal egybeépített választható topper (fedőmatrac) cipzárral és huzata tisztítható.

Kialakításának (iker-élkeretes) köszönhetően szinte nem is érezhető átmenet, ha két matracot helyezünk egymás mellé.

 

A matrac tartozéka egy méretben megegyező Dreamline matracvédő is.

Billerbeck Odesa NDR rugós luxus matrac - 100x200 cm

 

Minden matracunkat ingyenesen szállítjuk! A matracok szállítási ideje 1-4 hét, kérünk érdeklődj elérhetőségeinken. A szállításról további információt ITT találsz.

Ajánlott fekvési pozíció
oldalt
Matrac keménysége
testhezálló (közepes)
Rendelhető
Ingyen szállítjuk
302 000 Ft
Részletek

Az NDR rugózat

 

A Billerbeck által kifejlesztett NDR rugószerkezet forradalmasítja a matracok szerkezetét és lehetőséget ad a különféle testalkatokra igazított termékek fejlesztéséhez. A matracmag dinamikusan követi az alkat és testtömeg jellegzetességeit.

A matrac benyomódásakor a rugóerő nem azonos minden zónában, így a süppedés mértéke és a támasztóerő zónánként pontosan beállítható.

 

Választható topperek:

  •  + kókusz panel, amely egy több éves innovatív fejlesztés eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivonták a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot.
  • kókusz/latex rétegzett panel, amely a kókuszrost szerkezetének köszönhető a jó lég- és nedvességáteresztő képességet egyesíti a latex cellás szerkezetnek nagy rugalmasságával. Stabil, biztos alátámasztást ad. Latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek.
  • viszko-elasztikus habbal kiegészített    panel, más néven memóriahab. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő.
  • Lószőr/latex panel, ha a mesés kényelmet választod. Az ősidők óta használatos természetes anyagok kiemelkedő rugalmassága és utánozhatatlan átszellőző képessége miatt a mai napig közkedvelt felsőkategóriás matracokban.

 

Billerbeck Odesa NDR rugós matrac - 100x200 cm

Adatok
Méret:
100 x 200 cm
Huzat:
kiemelt vastagságú, pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú viszkóz felületű többrétegű hurkolt kelme
Töltet/mag:
NDR összetett rugózat, 9 zónás
Súlyhatár:
110 kg
Magasság:
26 cm
Márka:
Billerbeck
Cikkszám:
OL-BB-MSS-ODESA-100-200
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!