Ügyfélszolgálat: +36-70/3211475

Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac - 90x200 cm
Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac - 90x200 cm
178 000 Ft

Billerbeck DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac - 90x200 cm

A Billerbeck habmagos matracok zónázott poliuretán habkombinációi ideálisak a fekvő test számára, a terhelésnek megfelelően biztosítják  a változó rugalmasságú, illetve a megfelelő keménységű alátámasztást.

A matrac tartozéka egy méretben megegyező matracvédő is. 

A párnázórétege három változatban rendelhető, alább tudod kiválasztani a neked tetszőt.

DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac - 90 x 200 cm

Minden matracunkat ingyenesen szállítjuk! A matracok szállítási ideje 1-4 hét, a várható szállításról mindig értesítünk.

Ajánlott fekvési pozíció
oldalt
Matrac keménysége
testhezálló (közepes)
Matrac magszerkezete
habmagos
Rendelhető
Ingyen szállítjuk
178 000 Ft
Részletek

A DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac számítógéppel tervezett CNC vágott matracmagja ideális a fekvő test számára. Az aszimmetrikus keresztmetszet azt jelenti, hogy a matracot nem szükséges időnként átfordítani használat során, csak fejtől-lábtól megfordítani néha. A beépített nagy sűrűségű, megnövelt rugalmasságú, minőségi habanyagok miatt tehetjük ezt a kényelmet fokozó engedményt.
A zónázott magnak köszönhetően gerinckímélő, váll-süllyedést megengedő és derék alatt feszes, ugyanakkor csípő alatt teherbíró. Tökéletes, anatómiai formát követő alátámasztást biztosít.
Az aszimmetrikus  Davos matrac páratlan előnye, hogy a matrachuzat felső panelje cipzár nyitása után levehető, és háztartási körülmények között is valóban  kimosható és meg is szárítható. Ez egyedülálló megoldás a hazai piacon. 
A matrac magassága 22 cm, mint jellemzően a Billerbeck kollekció matracai. 

A párnázórétege pedig három változatban rendelhető:

  • Öko SoftnesSt párnázó réteggel, amely egy több éves innovatív fejlesztésünk eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivontuk a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot.
  • Viszko-elasztikus, más néven memóriahab-réteggel. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő.
  • Öntött latex párnázó réteggel. A latex zárt cellás szerkezetének köszönhetően nagy rugalmasságú. Stabil, biztos alátámasztást ad. A latex felületű matracok használatát a kiváló tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek. 

Huzat anyaga megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, bambuszrost tartalmú, többrétegű hurkolt kelme. 
A matrac felső panelje a 4 oldalán körbefutó húzózár segítségével külön válaszható és az akár háztartási eszközökkel is kimosható és megszárítható.

A DAVOS matracunk a közepesen kemény matracok közé tartozik . Az alkalmazott habok tulajdonságai támogatják a pontos zónázást. Mi nagy gonddal, sok tapasztalatot alapul véve, mérnöki alapossággal készítettük el a zónabeosztást. Azoknak különösképpen ajánljuk, akik többnyire oldalt-fekve alszanak. 

A DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac  számítógéppel tervezett CNC vágott matracmag ideális a fekvő test számára. A magnak köszönhetően gerinckímélő, váll- és derék süllyesztő hatással rendelkezik. Tökéletes alátámasztást biztosít!

DAVOS aszimmetrikus habmagos matrac - 90 x 200 cm

Adatok
Méret:
90 x 200 cm
Huzat:
steppelt, bambuszrost tartalmú, többrétegű hurkolt kelme
Töltet/mag:
háromrétegű CNC vágott, 7-zónás poliuretán-hab
Súlyhatár:
120 kg
Magasság:
22 cm
Márka:
Billerbeck
Cikkszám:
OL-BB-MSS-DAVOS-90-200
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!