Ügyfélszolgálat: +36-70/3211475

Billerbeck Abbazia tasakrugós matrac, 100x200 cm
Billerbeck Abbazia tasakrugós matrac, 100x200 cm
278 000 Ft

Billerbeck Abbazia tasakrugós matrac, 100x200 cm

A Billerbeck ABBAZIA matrac az exkluzív Dreamline by Billerbeck kollekció tagja. A tasakrugós, új fejlesztésű iker-élkeretes   matracok luxus változata, melynek gyártása során elhagyták a poliuretánt. Magas komfortérzetet biztosít a matraccal egybeépített topper (fedőmatrac), amely az elegáns megjelenést is segíti, sőt a topper betétje választható. Ezzel a matrac az egyedi igényekre szabható. A fedőmatrac lágyítja vagy keményíti a matrac fekvőfelületét, miközben megőrzi a zónázott tasakrugós mag kiváló tulajdonságait. Huzata kiemelt vastagságú, többrétegű, hurkolt kelme. topper lecipzározható a matracról és a huzata tisztítható.

A matrac tartozéka egy méretben megegyező Billerbeck Dreamline matracvédő is.

Billerbeck Abbazia zsákrugós matrac, 100x200 cm

 

Minden matracunkat ingyenesen szállítjuk! A matracok szállítási ideje 1-4 hét, a várható szállításról mindig értesítünk.

Ajánlott fekvési pozíció
háton, hason
Matrac keménysége
feszes (kemény)
Matrac magszerkezete
tasakrugós (táskarugó/zsákrugó)
Rendelhető
Ingyen szállítjuk
278 000 Ft
Részletek

A matrac magassága 26 cm, belső magja tasakrugósorból áll. A rugósűrűség ~270 db/ m2.
Huzata kiemelt vastagságú, pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú, viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme.
A fedőmatrac betétje négyféle anyag közül választhatjóz igényedenek megfelelően:

  •  + kókusz panel, amely egy több éves innovatív fejlesztés eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivonták a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot.
  • kókusz/latex rétegzett panel, amely a kókuszrost szerkezetének köszönhető a jó lég- és nedvességáteresztő képességet egyesíti a latex cellás szerkezetnek nagy rugalmasságával. Stabil, biztos alátámasztást ad. Latex felületű matracok használatát a kiváló tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek.
  • viszko-elasztikus habbal kiegészített    panel, más néven memóriahab. Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerűen elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad, bár a gyengébb átszellőző és hőelvezető képessége miatt nem minden felhasználó számára kielégítő.
  • Lószőr/latex panel, ha a mesés kényelmet választod. Az ősidők óta használatos természetes anyagok kiemelkedő rugalmassága és utánozhatatlan átszellőző képessége miatt a mai napig közkedvelt felső kategóriás matracokban.

Az Abbazia matrac minden fekvési helyzethez megfelelő, de hason és háton alvók számára kifejezetten kényelmes.

Billerbeck Abbazia tasakrugós matrac, 100x200 cm

Adatok
Méret:
100 x 200 cm
Huzat:
kiemelt vastagságú, többrétegű hurkolt kelme. A matrachuzat élvarrott. A matracot a topperrel a négy oldalán körbefutó cipzár köti össze
Töltet/mag:
élkeretes tasakrugó, 5-zónás
Súlyhatár:
130 kg
Magasság:
26 cm
Rúgósűrűség:
270 db/m²
Márka:
Billerbeck
Cikkszám:
OL-BB-MSS-ABBAZIA-100-200
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!